• ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ.

  Σάββατο, 22 Αυγούστου 2009

  Επιδημία γάμων έχει ενσκήψει τα τελευταία χρόνια με πρωταγωνιστές τα αστέρια της show biz. Δεδομένου ότι αυτοί συμβουλεύονται τους πιο έμπειρους στυλίστες για τις ενδυματολογικές και κοσμηματολογικές τους επιλογές, εμείς αρκεί να κρυφοκοιτάζουμε αυτά που φορούν και έχουμε κατευθείαν ενημέρωση για τις τελευταίες στυλιστικές απόψεις. Όσον αφορά τις κυρίες που αναφέρονται στο ρεπορτάζ, δεν μπορούμε να σας πούμε με βεβαιότητα σε ποιόν τομέα διακρίθηκαν, αλλά προς το παρόν θα ασχοληθούμε με τα δαχτυλίδια των αρραβώνων τους.

  Διαμάντια με πρωτότυπες κοπές.

  Μόδα στα δαχτυλίδια αρραβώνων

  Το κλασσικό μονόπετρο δαχτυλίδι των αρραβώνων θέλει το διαμάντι να είναι σε σχήμα στρογγυλό και κοπή μπριγιάν. Αυτή παραμένει και επιλογή των περισσότερων, αλλά πολλοί υποψήφιοι γαμπροί επέλεξαν τα διαμάντια στα δαχτυλίδια που πρόσφεραν στις  συζύγους τους να έχουν άλλα σχήματα όπως σταγόνα, έμεραλντ, μαρκίζ κ.λ.π. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Ellen Pompeo, Katherine Heigl , Eva Longoria και Victoria Beckham

  Το στυλ Vintage

  Μόδα στα δαχτυλίδια αρραβώνων

  Το στυλ Vintage με τον ρομαντισμό που αποπνέει έχει πάντα τους οπαδούς του. Η νοσταλγία των εποχών που υπήρχαν ακλόνητες αξίες και αιώνιοι γάμοι, είναι η υπόμνηση και ο υπαινιγμός που γίνεται με αυτή την επιλογή. Ο λευκός χρυσός και η πλατίνα είναι συνήθως τα μέταλλα που χρησιμοποιούνται σε αυτά τα δαχτυλίδια. Στους γάμους των Christina Aguilera, και Jennifer Love Hewitt οι γαμπροί επιστράτευσαν το ρομαντικό Vintagε για να συγκινήσουν τις κυρίες.

  Δώστε χρώμα

  Μόδα στα δαχτυλίδια αρραβώνων

    Ο αρραβώνας είναι μία στιγμή με φως και χρώμα. Το διαμάντι συμπυκνώνει και πολλαπλασιάζει το φως, το χρώμα δίνει στη στιγμή μοναδικότητα και σπανιότητα. Τα κίτρινα διαμάντια είναι τα λιγότερο σπάνια, από τα έτσι και αλλιώς σπανιότατα χρωματιστά διαμάντια. Οι Heidi Klum, Rebecca Romijn και Brooke Mueller είχαν την τύχη να δεχτούν ένα δαχτυλίδι με κίτρινο διαμάντι στους αρραβώνες τους.


  https://www.jic.org/?page=engagement-trends

   

 • Πρόσφατα
  03-11-2020
  Οι ζωτικές δυνάμεις της Φύσης αποδίδονται με νέους ενδιαφέροντες τρόπους στη νέα σειρά κοσμημάτων τη...
  19-10-2018
  Η Βραζιλία είναι μία χώρα με τεράστια κοιτάσματα ορυκτών και πολύτιμων λίθων. Στη χώρα αυτή επίσης υ...
  27-09-2018
  Tribute to Femininity’ ονομάζεται η έκθεση κοσμημάτων του ιταλικού οίκου Bulgari στο Μουσείο τ...
  04-07-2018
  Η μεταμόρφωση της προνύμφης σε πεταλούδα είναι μία διαχρονική πηγή έμπνευσης για τους καλλιτέχνες σε...
  03-06-2018
  Στον πρόσφατο διαγωνισμό κοσμήματος Saul Bell Design Awards το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία Ασημέν...