• ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

  Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010

  Είναι πραγματικά να εντυπωσιάζεται κανείς από την συνεχή και θεαματική βελτίωση που παρουσιάζουν τα site που πουλούν κοσμήματα, και ειδικά αυτά που πουλούν κοσμήματα με διαμάντια.  Το τεχνικό και αισθητικό επίπεδο αυτών των site φανερώνει πως σοβαρές εταιρίες και επενδυτές πιστεύουν και επενδύουν σε αυτή τη μέθοδο πώλησης των κοσμημάτων στο εγγύς μέλλον. Η απεικόνιση των κοσμημάτων που επιλέγει ο επισκέπτης των site βελτιώνεται θεαματικά. Το δυνατό σημείο τους όμως είναι η δυνατότητα του επισκέπτη να δημιουργήσει το δικό του κόσμημα το οποίο παρουσιάζεται με πολύ ρεαλιστικό τρόπο.
  Μία πρόσφατη άφιξη είναι το site dejoria. Απευθύνεται κυρίως στην Αγγλική αγορά. Δίνει μεγάλη βαρύτητα στην εκπαίδευση και πληροφόρηση των επισκεπτών σε ότι αφορά τα διαμάντια. Δίνει ακριβείς αποτιμήσεις με βάση τα χαρακτηριστικά του κάθε διαμαντιού, και δίνει επίσης πλήρεις εγγυήσεις. Το περιεχόμενο του πληροφοριακού τμήματος του site δεν είναι προσχηματικό, αλλά βοηθάει τον επισκέπτη να πάρει την απόφαση που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του. Το site είναι ιδιοκτησία του Αμερικανού επιχειρηματία John Paul DeJoria και τα κοσμήματα κατασκευάζονται στο Μπέρμινχαμ της Αγγλίας.
  Ένα παλαιότερο site πολύ παρόμοιο με το παραπάνω είναι το bluenile. Αυτό απευθύνεται κυρίως στην αμερικανική αγορά και έχει εξίσου εντυπωσιακή προγραμματιστική υποδομή με το προηγούμενο. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στα δύο site στα δαχτυλίδια αρραβώνων καο βέρες.
  Αξίζει να δοκιμάσετε τις φόρμες παραγγελιών και στα δύο site για να θαυμάσετε τις τρισδιάστατες ρεαλιστικές απεικονίσεις των κοσμημάτων είτε από μόνα τους είτε φορεμένα σε ανθρώπινο σώμα.

  Δαχτυλίδι αρραβώνα με διαμάντια

 • Πρόσφατα
  03-11-2020
  Οι ζωτικές δυνάμεις της Φύσης αποδίδονται με νέους ενδιαφέροντες τρόπους στη νέα σειρά κοσμημάτων τη...
  19-10-2018
  Η Βραζιλία είναι μία χώρα με τεράστια κοιτάσματα ορυκτών και πολύτιμων λίθων. Στη χώρα αυτή επίσης υ...
  27-09-2018
  Tribute to Femininity’ ονομάζεται η έκθεση κοσμημάτων του ιταλικού οίκου Bulgari στο Μουσείο τ...
  04-07-2018
  Η μεταμόρφωση της προνύμφης σε πεταλούδα είναι μία διαχρονική πηγή έμπνευσης για τους καλλιτέχνες σε...
  03-06-2018
  Στον πρόσφατο διαγωνισμό κοσμήματος Saul Bell Design Awards το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία Ασημέν...