• ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΟΛΟΓΙΑ

  Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2009

    Όλο και περισσότερα μέσα αφιερώνουν όλο και περισσότερο χρόνο για να «ενημερώνουν» τους ανθρώπους για τις δραστηριότητες των σελέμπριτις. Που πηγαίνουν, τι φοράνε που κοιμούνται με ποιους κοιμούνται τι τρώνε πως διασκεδάζουν και ακόμη καλύτερα πως τα βγάζουν πέρα με τη δυστυχία τους, και πολλά άλλα θέματα γύρω από τα οποία εκπαιδεύουν το κοινό να ασχολείται. Το φαινόμενο είναι παγκόσμιο, αλλά στην Ελλάδα είναι ένας τομέας που διαπρέπουμε. Κάποιες ώρες της ημέρας αν κάποιος αποφασίζει να ανοίξει την τηλεόραση είναι το μόνο θέμα που μπορεί να δει.

     Πάντα ενδιέφερε τους ανθρώπους να κοιτάζουν από την κλειδαρότρυπα ή από το παράθυρο τη ζωή των άλλων και να την σχολιάζουν. Όταν όμως ασχολούμαστε μόνο με τη ζωή των άλλων και μάλιστα με τον πιο ανούσιο και συχνά χυδαίο τρόπο, κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει. Η συνομωσιολογική ερμηνεία είναι πως με αυτό τον τρόπο κάποιοι φροντίζουν να μπουκώνουν τα μυαλά των ανθρώπων με άχρηστη πληροφορία ώστε να μην χωράει μέσα εκεί η χρήσιμη για την ζωή του γνώση. Μάλλον όμως η εξήγηση είναι πιο απλή. Απλώς κοστίζει ελάχιστα στο τηλεοπτικό κανάλι να γεμίζει τον χρόνο του με τρεις χαζοχαρούμενους που κουτσομπολέυουν τον κάθε πικραμένο ή ευτυχισμένο και ενίοτε τον χλευάζουν και τον ξεφτιλίζουν. Το ίντερνετ επίσης είναι ο προνομιακός τόπος για την σελεμπριτολογία. Χιλιάδες sites και blogs καθημερινά κάνουν αέναη ανακύκλωση των ίδιων πληροφοριών γύρω από τα ίδια άτομα που κανένας δεν ξέρει για ποιο λόγο η ζωή αυτών των ατόμων άρχισε να ενδιαφέρει όλους εμάς τους υπόλοιπους.

     Στα πλαίσια λοιπόν της σελεμπριτολογίας στην οποία από καιρού εις καιρόν υποκύπτουμε, θα σας παρουσιάσουμε τα κοσμήματα των διάσημων κυριών της αμερικάνικης show biz. Στα βραβεία MTV και στα βραβεία Alma που δόθηκαν πρόσφατα οι διάσημες πρωταγωνίστριες της μουσικής σκηνής και του κινηματογράφου,  μας δίνουν με τα ρούχα και τα κοσμήματά τους το στίγμα της μόδας αλλά και της προσωπικής τους αισθητικής.

   

  Αλίσια Κις Μπιγιονσέ

  Η Αλίσια Κις με μεγάλους κρίκους από λευκό μέταλλο. Η Μπιγιονσέ με διαμαντένια βραχιόλια και μεγάλους διαμαντένιους κρίκους.

   

   Τζενιφερ Λόπεζ  Σαλμα Χάγιεκ

    Η Τζένιφερ Λόπες με γεωμετρικά σκουλαρίκια από λευκά και μαύρα διαμάντια. Η Σάλμα Χάγιεκ με βίνταζ κολιέ και σκουλαρίκια από άσπρο μέταλλο και άσπρες - μαύρες ταγιαρισμένες πέτρες.

   

   Τζειμι Σίνκλερ Εύα Λογκόρια

  Η Τζέιμι Σίγκλερ με τιρκουάζ κολιέ προάγγελος της ανοιξιάτικης μόδας, και η Εύα Λογκόρια με τριγωνικό χρυσό σκουλαρίκι.


  https://www.jewelry.com/2009-09-cn-alma-awards.shtml
   

 • Πρόσφατα
  28-01-2022
  Η μιλανέζικη εταιρία κοσμημάτων Pomellato πρόσφατα παρουσ...
  22-01-2022
  Ο ιστορικός ελληνικός οίκος κοσμημάτων Λαλαούνης συνε...
  17-01-2022
  Στη μελέτη που ακολουθεί οι συγγραφείς Α. Κύρη και Μ. Μα...
  17-01-2022
  Cleopatra's Vault, η νέα συλλογή κοσμημάτων της Αμερικανίδας...