• ΜΟΔΑ ΣΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2011

  Δευτέρα, 23 Μαϊου 2011

  Στο ερώτημα αν η μόδα έχει αξία, έχουν απαντήσει οι γυναίκες από αιώνες. Οι εναλλαγές που μιά γυναίκα επιδιώκει στην εμφάνισή της, συμπορεύονται με τις αλλαγές που συμβαίνουν παντού γύρω μας. Στο σώμα μας, στις εποχές στην κοινωνία. Η μόδα βοηθάει την γυναίκα να βρεί την αρμονία που αντιστοιχεί στις νέες συνθήκες. Όσον αφορά τα κοσμήματα, αυτά μας βοηθούν να πετύχουμε μία εμφανισιακή ανανέωση χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουμε συνολικά την γκαρνταρόμπα. Κάποιες φορές μία γυναίκα καταφεύγει στα κλασσικά κομμάτια που έχει στην μπιζουτιέρα της. Πολλές φορές όμως αναζητάει τις νέες προτάσεις των σχεδιαστών κοσμημάτων και την ειδημόνων της μόδας για να ανανεωθεί και να συμβαδίσει με την εποχή της. Για την επερχόμενη σεζόν του φθινόπωρου 2011 και χειμώνα, αυτές οι προτάσεις και τα στυλ συνοψίζονται στα εξής.


  Εντυπωσιακά.
  Μεγάλα, πολύχρωμα, πρωτότυπα είναι πολλά από τα νέα σχέδια των δημιουργών. Κομμάτια που θα εντυπωθούν και δεν θα περάσουν απαρατήρητα. Φαρδειά βραχιόλια, μακριά σκουλαρίκια, και υπερβολικά κολιέ έκαναν την εμφάνισή τους στις επιδείξεις μόδας, για την επερχόμενη περίοδο.


  Μοτίφ.
  Κοσμήματα που στηρίζονται σε ένα δυνατό κέντρο. Έντομα, λουλούδια, φύλλα, φίδια, είναι κάποια από τα εντυπωσιακά μοτίφ. Μένει να συνδυαστούν αρμονικά με την υπόλοιπη αμφίεση.


  Κρόσια
  Τα κρόσια επανεμφανίζονται δυναμικά, όχι μόνο στα ρούχα τα παπούτσια και τις τσάντες αλλά με ευφάνταστους τρόπους τα συναντάμε στα κοσμήματα.


  Λάκες
  Κοσμήματα με χρωματιστά στοιχεία χρησιμοποιούνται και πάλι συτηματικά. Κατάλληλα συνδυασμένα με τα ρούχα δίνουν πολύ αρμονικά αποτελέσματα.


  Τετράγωνα βραχιόλια.
  Πρωτοεμφανίστηκαν φέτος οπότε μάλλον θα τα συναντήσουμε και στις επόμενες σεζόν. Φορεμένα πολλά μαζί, δημιουργούν ένα πολύ δυναμικό στολισμό για το χέρι.


  Μεγάλα δαχτυλίδια
  Το μέγεθος των δαχτυλιδιών έχει μεγαλώσει τόσο ώστε ενίοτε καλύπτει τα τέσσερα δάχτυλα.

 • Πρόσφατα
  03-11-2020
  Οι ζωτικές δυνάμεις της Φύσης αποδίδονται με νέους ενδ...
  19-10-2018
  Η Βραζιλία είναι μία χώρα με τεράστια κοιτάσματα ορυκτ...
  27-09-2018
  Tribute to Femininity’ ονομάζεται η έκθεση κοσμημάτων του ιτα...
  04-07-2018
  Η μεταμόρφωση της προνύμφης σε πεταλούδα είναι μία δια...
  03-06-2018
  Στον πρόσφατο διαγωνισμό κοσμήματος Saul Bell Design Awards το δ...