Πρόσφατα
02-12-2016
Η συνεργασία του δανέζικου οίκου Georg Jensen με την Ιρανή αρχιτέκτονα Zaza Hadid διακόπηκε από τον ...
17-10-2016
Τα ορυκτά έχουν χρώμα, λάμψη και αρμονία ώστε κάθε επεξεργασία να είναι περιττή. Δαχτυλίδι ασημένιο ...
13-10-2016
Η νέα συλλογή κοσμημάτων της Γαλλίδας Lydia Courteille έχει επιρροές από την Οθωμανική αυτοκρατορία ...
11-10-2016
Ένα πλήρες βιβλίο 323 σελίδων στην Ελληνική γλώσσα για τους πολύτιμους λίθους γραμμένο το 1995 από μ...
01-10-2016
Η Συμβολή στη μελέτη του Σύγχρονου Ελληνικού Κοσμήματος είναι η διδακτορική μελέτη της Κας Φωτεινής ...

Καταχώρηση επιχειρήσεων στη Jewelpedia

Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2012

Μετά από τρία χρόνια λειτουργίας, ο παρών ιστότοπος έχει παγιωθεί σαν τον μοναδικό προορισμό στο ελληνόφωνο διαδίκτυο, που καλύπτει εγκυκλοπαιδικά και ειδησεογραφικά τον χώρο των κοσμημάτων των πολύτιμων λίθων και των ρολογιών.

Σας δίνουμε κάποια στατιστικά στοιχεία:

Το τελευταίο δωδεκάμηνο είχαμε περισσότερες από 320.000 επισκέψεις από 213.000 μοναδικούς επισκέπτες.

Στις σελίδες της Jewelpedia οδηγήθηκαν οι επισκέπτες μέσω των μηχανών αναζήτησης, χρησιμοποιώντας περισσότερες από 100.000(!) διαφορετικές λέξεις αναζήτησης . Αυτό σημαίνει πως σε πάρα πολλές λέξεις και φράσεις που σχετίζονται με τα κοσμήματα η Google δίνει στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων, σελίδες της Jewelpedia. Ανάμεσα σε αυτές είναι λέξεις που αφορούν αναζήτηση επιχειρήσεων από τον χώρο των κοσμημάτων. Π.χ. Χρυσοχοεία, e-shops κοσμημάτων, εργαστήρια κοσμημάτων και πάρα πολλές ακόμη οδηγούν στους Επαγγελματικούς Καταλόγους της Jewelpedia.

 Οι ήδη καταχωρημένοι στους καταλόγους μας και ειδικά αυτοί που έχουν web site δέχονται εκατοντάδες (ή χιλιάδες) επισκέψεις ετησίως που προέρχονται από τους καταλόγους μας. Είναι φανερό ότι όσοι επιχειρούν σε αυτό τον επαγγελματικό χώρο, έμποροι, κατασκευαστές έιτε πάροχοι υπηρεσιών, και δεν έχουν ήδη καταχωρηθεί, έχουν κάθε λόγο να καταχωρηθούν άμεσα. Η καταχώρηση γίνεται εύκολα από την ειδική Φόρμα Καταχώρησης, και είναι απολύτως δωρεάν.